top of page

Wandelcoaching

Dat de natuur belangrijk voor me is, weet ik al lange tijd. In de natuur laad ik op, kom ik weer bij mezelf en creëer ik overzicht. Ik verbind me met de natuur door bewust te kijken, te ruiken, te luisteren en te voelen. Pas voor pas valt de dagelijkse stress van me af. Ik ben volledig in het nu. Graag neem ik jou mee op zo'n wandeling!

In maart 2020 ben ik gestart met het aanbieden van wandelcoaching. Daarbij werken we samen met de natuur om antwoorden te vinden op jouw vragen. Tijdens het wandelen bespreken we wat jou bezig houdt. We maken gebruik van mindfulness en (o.a. lichaamsgerichte) coaching. De natuur biedt prachtige spiegels op ons pad. De natuur kan dienen als metafoor bij alles wat jij inbrengt. Het is verrassend hoe snel je helderheid kunt krijgen. 

Mocht je hier interesse in hebben, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Dan neem ik telefonisch contact met je op. Kosten voor een sessie wandelcoaching zijn 155,- euro. Een wandeling duurt zo'n 2,5 uur. 

Wandelcoaching en massagetherapie kunnen desgewenst gecombineerd en afgewisseld worden. Graag vertel ik je hier meer over!

 

Ik ben benieuwd naar jou en loop graag een stukje mee op jouw pad!

IMG_0417.JPG
bottom of page