top of page

Hart tot hart

Terugkomavonden voor vrouwen

vrouwencirkel_edited_edited.jpg

Voor vrouwen die bij mij sessies hebben gedaan organiseer ik terugkomavonden: 

In een ontspannen setting samenkomen met andere vrouwen en terugkomen bij jezelf. 

Deze avonden organiseer ik omdat ik al langere tijd een innerlijke roep voel om vrouwen samen te brengen. Om te delen, te dansen, aan te raken, te mediteren, zelfcompassie te vergroten en lichaamswerk te doen. 

Misschien ervaar je dat je weer meer in je hoofd zit. Is je thema weer wat gaan opspelen, of ervaar je dat je wat weggeraakt bent van jezelf en waar je een tijd bewustzijn op hebt gehad. Misschien voel je je minder ontspannen en heb je behoefte om weer in contact te komen met je adem en je lijf. En misschien gaat het heel goed met je en lijkt je dit gewoon fijn!

Alle avonden zijn erop gericht om het contact met jezelf (weer) versterken en je lijf te voelen. Vaak hebben de avonden een bepaald thema, zoals innerlijke vrijheid, vrouw zijn en zelfcompassie. In de toekomst zijn ook avonden rondom een specifiek onderwerp mogelijk: bijvoorbeeld avonden rondom rouw en verlies, traumawerk, scheiding, zelfbeeld of burn-out. 

Waar vrouwen samen komen ontstaat iets magisch; een diepe connectie, bedding en zachtheid.

De eerste keer dat ik dat mocht ervaren was ik enorm geraakt door de kracht die hiervan uit gaat. Ik voelde er eerst wat weerstand op, maar al gauw was ik om en voelde ik hoe fijn en waardevol het was. Het is helend om jezelf gedragen te weten door andere vrouwen. Het kan een verdieping van het contact met jezelf betekenen en zeker een meer compassievolle houding t.o.v. jezelf en anderen. Ik begeleid deze avonden vanuit mijn professionaliteit als massagetherapeut en mindfulness/ zelfcompassiecoach. Maar bovenal ben ik ook vooral mezelf.

Betalen kan vooraf via een tikkie of ter plekke contant; 30 euro per avond.

Inloop om 19.15 uur. We starten om 19.30 en de avond duurt tot +/- 22.00 uur.

Avonden in het voorjaar van 2024:

4 april: Een nieuw Begin

14 mei: Zelfliefde: Zelfliefde 1

4 juli: Zelfliefde 2: werken met je kritische stemmen en negatieve overtuigingen

4

De thema's van de avonden worden hier en via de nieuwsbrief gecommuniceerd.

Ja, ik kom graag naar de Terugkomavond op.....

Wat leuk dat je er bij bent!

cirkel bloem_edited.jpg
Anchor 1
bottom of page