top of page

Hart tot hart

Terugkomavonden voor vrouwen

Voor vrouwen die bij mij therapie hebben gevolgd organiseer ik terugkomavonden.

In een ontspannen setting, samenkomen met andere vrouwen.

Deze avonden organiseer ik omdat ik al langere tijd een innerlijke roep voel om vrouwen samen te brengen. Om te delen, te dansen, aan te raken, te mediteren, zelfcompassie te vergroten en lichaamswerk te doen. 

Misschien ervaar je dat je weer meer in je hoofd zit. Is je thema weer wat gaan opspelen, of ervaar je dat je wat weggeraakt bent van jezelf en waar je een tijd bewustzijn op hebt gehad. Misschien voel je je minder ontspannen en heb je behoefte om weer in contact te komen met je adem en je lijf. En misschien gaat het heel goed met je en lijkt je dit gewoon fijn!

Er zullen avonden zijn die met name gericht zijn om contact met jezelf versterken en je lijf weer te voelen. Maar ook avonden rondom een bepaald thema. Je kunt dan andere vrouwen ontmoeten die aan hetzelfde onderwerp hebben gewerkt. Het kan fijn zijn om daar over uit te wisselen met elkaar. 

Waar vrouwen samen komen ontstaat iets magisch; een diepe connectie, bedding en zachtheid.

De eerste keer dat ik dat mocht ervaren was ik enorm geraakt door de kracht die hiervan uit gaat. Ik voelde er eerst wat weerstand op, maar al gauw was ik om en voelde ik hoe fijn en waardevol het was. Het is helend om jezelf gedragen te weten door andere vrouwen. Het kan een verdieping van het contact met jezelf betekenen en zeker een meer compassievolle houding t.o.v. jezelf en anderen. Ik begeleid deze avonden vanuit mijn professionaliteit als massagetherapeut en mindfulness/ zelfcompassiecoach. Maar bovenal vanuit mezelf, Maaike.

Heb jij belangstelling voor dit soort avonden?

Laat dan je gegevens achter.

Ja, zet mij op de interesselijst!

Dank voor je interesse!Ik hou je op de hoogte.

cirkel bloem_edited.jpg
Anchor 1
bottom of page